Lirik Lagu dan Terjemahan Bahasa Indonesia
Lirik Lagu Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika dan Terjemahan Bahasa Indonesia

15 Ulasan


Bagikan

Lirik Lagu Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika dan Terjemahan Bahasa Indonesia - Aplikasi Indonesia

Di Era digital ini, kita bisa menjumpai Lirik Lagu Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika dengan mudah diberbagai media, baik cetak ( Koran, Buku, majalah, brosur) maupun non cetak (Tayangan Televisi, Media sosial Instagram, Twitter, Tiktok, Facebook, Youtube)

Lirik lagu dibuat sang pencipta pastilah dengan suatu alasan, mereka menciptakan lirik lagu yang bernuansa senang, gembira, sedih, bersemangat, sendu dll mengandung pesan yang ingin disampaikan dari sang pencipta. Berikut Lirik Lagu Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika


Celana Unisex Erigo Chino Pants Caprio Katun Brown Outerwear Unisex Erigo Coach Jacket Idaina Kaeru Taslan Black

Kasir Mandiri - Aplikasi Kasir Pilihan Anda

Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe
Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan
Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa
Mun tea mah anjeun
Rek ngagoda duh gening ku tega
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe
Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan


Scarlett Whitening Body Lotion Jolly Scarlett Whitening Brightly Ever After Serum

Bagikan

Kirim Komentar Anda

Ulasan